SzületésLap.hu ajándékbolt

Gy.I.K. |
 

Lépj be a facebook felhasználóddal!

 
Telefonos rendelés: 06 20 3964 439 ←

Keleti Szépség Virágzó Tea

590.- Ft

1 db teagumó (típus: fekete tea)

A legjobb minőségű tavaszi tealevél hajtásokból Jázmin és Krizantém virágokból készül. A teagumóban lévő száraz virágok természetes ehető virágokból lettek válogatva. Forrázás után a virágok egy kelti szépség eleganciájával bomlanak ki. A Jázmin virág táplálja a hajat és a körmöket, oldja a feszültséget ,jó hatással van a vérnyomásra. A Krizantém baktériumölő hatású, csökkenti a vér koleszterinszintjét ,segíti a zsíros ételek emésztését. Gazdag A-vitaminban ,ezért bőrfiatalító hatású és jó a szem kiszáradása ellen. Főként azok számára ajánlott ,akik sokat ülnek a számítógép előtt.

A Virágzó Tea egy kézzel készített művészi alakotás, elkészítve illatvilága telt, frissítő, íze erőteljes.Vendégei csodálni fogják a varázslatos kivirágzott teát a kancsó alján ! Tegye még különlegesebbé ünnepeit, születésnapok, esküvők, rendezvények, vacsora összejövetelek, évfordulók, céges rendezvények, karácsony.A teljes frisseség megőrzése érdekében, minden egyes teagumó külön aromazáró csomagolásban van. Válogasson zöld, fehér és fekete teáink közül !

A Virágzó Teáról

A Virágzó Teák kultúrája az elmúlt 20 évben indult el Kínából Indiából és Sri Lankáról. Minden egyes teát válogatott tealevelekből formálnak és kötnek virágbimbó formába. A teagumókat kora tavasszal gyűjtik össze mielőtt kinyílnának majd az aprólékosan válogatott levelekket kötözik össze. Ezeket a művészi pontossággal elkészített teavirágokat órákig áztatják jázmin esszenciában ettől lesz ízük még kellemesebb. Ennek az alapos előkészítő munkának köszönhető hogy a forró vízbe rakott tea gumóból kinyílva egy fantasztikus tavaszi virágcsokor látványa tárul elénk saját teás csészénkben.


Kérdésed van? Hívj minket a 06 20 3964 439-es telefonszámon és segítünk!