SzületésLap.hu ajándékbolt

Gy.I.K. |
 

Lépj be a facebook felhasználóddal!

 
Telefonos rendelés: 06 20 3964 439 ←

Love zseton

2,990.- Ft

Love zseton! Adj egy csomag love zsetont párodnak, aki egy tetszőleges pillanatban beválthatja nálad őket. Masszírozz meg zseton, csókolj meg zseton, stb. Garantált siker! A bársonyos csomag 3 színben (lila, rózsaszín és fekete) elérhető, és 8+1 zsetont tartalmaz. A kívánt színt kérjük rendeléskor jelezd a megjegyzés mezőben.

A zsetonok leírása:

1. A simogass meg love zseton értéke: minimum 30 perc simogatás, szeretgetés. Ez nem hagyományos simogatás. Belegondoltál már, úgy igazán, ha 20 évet éltél volna egyedül egy lakatlan szigeten és a hosszú magány után meglátod a szerelmedet kiszállni egy mentőcsónakból, aki mindvégig Te rád várt. ...akkor hogyan érnél hozzá? Simogattál már úgy valakit, hogy minden csodálatod és tiszteleted az övé volt? Ha nem, most itt az alkalom.

2. Csókolj meg love zseton értéke: minimum az első csók élményével egyenlő. Snassz, szokásos csók érvénytelen. Emlékszel a randi utáni hosszú, felfedezéssel és izgalommal teli csókokra? A zseton felmutatásával ezt újra átélheted!

3. Reggelit az ágyba kérem love zseton értéke: nem kevesebb, mint egy full service-es "ágybareggeli". Extrák fantázia és igény szerint biztosíthatók.

4. Ölelj meg love zseton értéke: Tettél már különbséget olyan ölelés között amikor nagyon szeretsz valakit és hosszú útra indul, ahonnan sokáig nem tér vissza és a között, hogy hosszú ideje nem látott régi barátoddal váratlanul találkozol és egyformán tör elő belőletek a találkozás öröme? Próbálgassatok bátran a szerepeket, és mindig csináljatok valamit másképpen.

5. Masszírozz meg love zseton: Értéke szigorúan kreatív és eredeti, 1 órás érzéki masszázs, tetőtől talpig egy porcikát sem hagyhatsz ki, a fülcimpától a lába ujjáig. Legyen ez a test újrafelfedezése. Légy közben tudatos minden egyes apró finom mozdulatra, érzetre és csakis arra. A jól bevált illatos olajok, gyertyák, igény szerint alkalmazhatók.

6. Fürdess meg love zseton értéke: egy közös fürdés vagy zuhanyzás. Lehet meghitt, gyertyafényes, romantikustól egészen az erotikusan játékos, vidám tusolásig. Például próbáltad már lámpa nélkül a fürdőszobában? ...ketten egy forró habos fürdőkádban teljesen sötétben, ahol csak az érzékeidre hagyatkozol? A döntést a zseton gazdája hozza.

7. Tégy magadévá love zseton értéke: ahogy a zseton neve is mutatja, egy szexuális élményt jelent. A hangsúly az „itt és most azonnal”-on van. Hogy hol, mikor és hogyan, az csakis a fantáziátokon múlik. Haladóknak a zseton felmutatása olyan váratlan helyzetekben ajánlott, ahol eddig még nem….

8. Főzz nekem love zseton értéke: Kedves Ajándékozó! A Te feladatod most az, hogy elővedd a repertoárodból a legmenőbb gasztronómiai tudásodat és alkoss egy olyan kulináris különlegességet, amit még Jamie Oliver is megirigyelne. A romantikus vacsora mellé semmiképpen sem hiányozhat egy jó bor, a gyertyafény, és a hangulatos zene.

9. Bónusz love zseton értéke: amolyan Jolly Joker. A fentiekből melyiket ismételnéd meg újra? A választást minden esetben a zseton gazdája hozza meg.Kérdésed van? Hívj minket a 06 20 3964 439-es telefonszámon és segítünk!