SzületésLap.hu ajándékbolt

Gy.I.K. |
 

Lépj be a facebook felhasználóddal!

 
Telefonos rendelés: 06 20 3964 439 ←

Jogi nyilatkozat

Copyright

A http://www.szuleteslap.hu weboldalon található tartalom a SIAM CENTER PLUSZ Kft. (továbbiakban Üzemeltető) szellemi tulajdona. Üzemeltető fenntartja magának a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, vagy megszüntetésére, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, Üzemeltetőn kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A http://www.szuleteslap.hu weboldalon található tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek. Üzemeltető a http://www.szuleteslap.hu weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntart. Üzemeltető előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlapon található tartalmakat eredeti formában, kizárólag saját személyes használat céljára a weboldal látogatója számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de arra nem, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve archiválását teszi lehetővé.

Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A http://www.szuleteslap.hu weboldal tartalmának bárminemű továbbfelhasználása csak Üzemeltető előzetes engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után. Üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását, kárának megtérítését, illetve a megfelelő büntetőjogi következmények alkalmazását.


Adatvédelmi elveink